Arbeids-en reïntegratiefysiotherapie

Onze praktijk is ook gespecialiseerd in bedrijfsfysiotherapie. Vanuit een proactieve benadering denkt onze praktijk met u als werkgever, uw werknemers, bedrijfsartsen en re-integratiebedrijven mee om op een zo efficiënt mogelijke manier tot de meest optimale resultaten te komen.

Het doel
Het doel van bedrijfsfysiotherapie is tweeledig. Voordat uw werknemer uitvalt, gaan wij preventief met hem/haar aan de slag om aandoeningen aan het bewegingssysteem van hem/haar te voorkomen en dreigend arbeidsverzuim en ziekmelding voor te zijn. Als uw werknemer al is uitgevallen zorgen we voor een snelle interventie door middel van fysiotherapie om het arbeidsverzuim zo kort mogelijk te houden (curatief).

Ervaring
Als arbeidsfysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan bij de volgende bedrijven: Verantwoordelijke voor de Gemeente Breda met al haar stadsbedrijven waarvan 4 jaar incompany bij afdeling Afvalservice en Centrum voor de Kunsten, DHL Supply Chain waarvan 3 jaar incompany bij RICOH Bergen op Zoom en Philip Morris International Bergen op Zoom.

terug